Wie Zijn Wij?

We zijn een familiebedrijf dat zijn roots vindt in de detailhandel. Sinds jaar en dag richten wij ons op onze klanten door het leveren van kwaliteit en service. Wij zijn er van overtuigd dat klantvriendelijk gedrag bijdraagt aan de service van ons bedrijf en dat merkt onze klant door de hartelijke manier waarop onze medewerkers u te woord staan.

Voor onze omgeving dragen wij bij door duurzaamheid in onze bedrijfsprocessen te hebben opgenomen. Daarnaast houden wij onze kennis up-to-date door het bijwonen van congressen, workshops en opleidingen. Tevens beschikken wij over een recent machinepark waarmee wij aan toekomstige milieu regelgeving voldoen.

Door onze ervaring en efficiency kunnen wij onze kwaliteit en service bieden tegen een scherpe prijs. Het maakt ons dan ook trots dan wij ons volledig op onze pijlers kunnen richten: “Kwaliteit en Service”.

Historie

Sinds 1980 zijn wij gevestigd in Willem Royaardsplein in Den Haag. In 2018 is het filiaal in Theresiastraat erbij gekomen en in 2021 het filiaal bij de Savornin Lohmanplein. Bij TNO in Delft zijn destijds de benodigde diploma’s behaald: reinigen, opmaak en detacheren. Tegenwoordig worden wij door middel van e-learning, workshops en beurzen op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen op zowel het reinigen van kleding als nieuwe stoffen die fabrikanten op de markt brengen.

Vele jaren reinigen wij voor particulieren, bedrijven, hotels, mininisteries, rechtbanken en diverse theater- en musicalgezelschappen.

Exclusieve kleding is onze specialiteit: wol, zijde en de meest complexe synthetische stoffen. Zo zijn wij inmiddels bekend met de stoffen van de meeste grote modehuizen. Bruidskleding is vaak complex door de gebruikte materialen (denk aan versier-details) en niet te vergeten de verschillende stoffen die variëren van satijn tot zijde.

Vraag naar een vrijblijvend advies wat de beste reinigingsmethode is met bijbehorende resultaten.

Duurzaamheid

U komt het begrip overal tegen: duurzaamheid. En u zult het begrip vast niet direct in verband brengen met stomerijen. Helaas en onterecht, want de moderne textielreiniger is anno 2011 ontzettend duurzaam.

De bedrijven en de branchevereniging voor stomerijen, NETEX, werken al jaren aan middelen om de stomerijen zo ‘groen’ mogelijk te maken. En dat gaat verder dan alleen het voorkomen van milieubelasting en beperken van CO2-uitstoot. De stomerijen lopen voorop in deze ontwikkelingen. Binnen de branche wordt het zogenoemde cradle-2-cradle-principe toegepast. Simpel uitgelegd: alle middelen moeten volledig biologisch afbreekbaar zijn of opnieuw kunnen worden gebruikt. Bij hergebruik moet het textiel zijn oorspronkelijke kwaliteit behouden.

De moderne stomerij is groen! Dit principe geldt voor alles: van de reinigingsmiddelen tot aan de machines zelf. Dat is pas echt duurzaam. Wij hebben verduurzaming in onze bedrijfsprocessen en productieketens verwerkt en zo is onze bedrijfsvoering nagenoeg cradle to cradle.